Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Projecten van Leden

Hieronder vindt u verschillende projecten van de leden van NRK Daklicht.

Arcolux

 

Bourg en Bresse Frankrijk
Parijs Frankrijk 
Station Oostende België

 

BIK Bouwproducten

 

Kunststofindustrie van Boven

Van Boven behoort met 60 jaar ervaring tot de grootste Europese producent van hoogwaardige kunststof bouwmaterialen. Voor vrijwel iedere toepassing bieden wij mogelijkheid tot een lichtdoorlatend kunststof produkt, van enkelwandige polyester golfplaat tot een daglichtconstructie met meerwandige polycarbonaat platen. Onze nieuwste produkten zijn de terrasoverkapping, rokersoverkapping en de bootoverkapping.

Elke situatie is anders en heeft zijn specifieke eisen. Grondige analyse van het project samen met de opdrachtgever vormt de basis voor een gedegen voorstel. Bovendien staat de toepassing van hoogwaardige materialen borg voor hoogwaardige kwaliteit. Daarbij kan Van Boven dankzij de eigen productie een
concurrerend prijsniveau hanteren.

Bourdongalerijent België  

 

Van Deudekom Plastics

Deze Lichtkoepels op een opslaghal met kantoorruimten zijn voorzien van Pneumatische RWA systemen en uitgevoerd met Elektromotoren voor dagelijkse ventilatie. Een mooie combinatie van lichttoetreding, klimaatbeheersing en brandbeveiliging in één.

Project Duitsland

 


Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2024