Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Rubber- en kunststofindustrie groeit bovengemiddeld

ABN AMRO heeft onlangs de Stand van de Industrie over de maand september gepubliceerd. Volgens de bank laat de productie in de industrie in juli nog een groei van 2,5% j-o-j zien, maar de omzet krimpt stevig met 10% joj in juli. Het producentenvertrouwen maakt een duikvlucht en ondernemers in de industrie zijn aanzienlijk minder positief over de vacature-ontwikkeling. De onzekerheid blijft hoog door afnemende industriele orders vanuit Duitsland en de impact van Brexit op de langere termijn. Het aantal faillissementen in de industrie zit ook in augustus in een neergaande lijn.

Ondanks verschillende negatieve trends zijn er ook positieve trends te zien. Onder andere afkomstig uit de chemie en de rubber- en kunststofindustrie. De chemie laat in ieder geval qua productie weer positieve cijfers zien en de rubber- en kunststofindustrie groeit weer bovengemiddeld.
Bekijk het volledige bericht op de website en download daar de Stand van de Industrie september 2016.

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021