Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Win met uw energiebesparing

Heeft u binnen uw onderneming al een flinke slag gemaakt met energiebesparing? Heeft u 3% of meer bespaard in 2015/2016? En zijn daar innovatieve stappen in gezet? Dan maakt u nu kans op €25.000,-. 

Het ministerie van Economische Zaken organiseert in samenwerking met RVO.nl de EZ Energy Award 2016; een prijs voor inspirerende voorbeelden op het gebied van energiebesparing voor alle ondernemingen in Nederland. Op maandag 28 november 2016 maakt de organisatie de winnaar bekend op het evenement Energie besparen en netwerken in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.
U kunt uw case nog inzenden tot 25 oktober a.s.

Wie mogen meedoen?
Alle ondernemingen die jaarlijks minimaal meer dan 50.000m³ kilowatt uur elektra en/of 25.000m³ gas verbruiken (en daarmee valt onder de energievoorschriften uit de Wet Milieubeheer). Daarnaast geldt wel dat minimaal 3% energie is bespaard.

Welke maatregelen maken kans op de prijs?
Maatregelen die effect hebben op het energieverbruik binnen de inrichting van de onderneming. Niet in aanmerking komen maatregelen genomen in de keten (bijvoorbeeld woon-werkverkeer), of maatregelen die te maken hebben met opwekking van duurzame energie.

Kijk voor andere veelgestelde vragen, de voorwaarden en om in te schrijven op www.rvo.nl


Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021