Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Chemielink presenteert ambitieus jaarverslag

Het verspreiden van Best Practices, het monitoren van de behoeften van mkb-bedrijven en het opzetten van een nationaal acceleratorprogramma, gezamenlijke onderzoeksprojecten en evenementen. Het eerste jaarverslag ‘Together Stronger’ van ChemieLink staat bol van de ambities.

Negen maanden nadat veertien iLABs en COCi’s besloten hebben te gaan samenwerken in ChemieLink, is dit netwerk uitgegroeid tot een waardevol instrument in het streven naar een duurzame chemische industrie. Inmiddels hebben zich negen innovatieLaboratoria, vijf Centers for Open Chemical innovation en twee Centres of Expertise aan het netwerk verbonden. Zij vertegenwoordigen driehonderd innovatieve bedrijven. Op een totaal van circa 2400 chemische bedrijven in Nederland, is ChemieLink daarmee een belangwekkend ecosysteem van innovatieve bedrijvigheid.

In de publicatie beschrijven de locaties wie ze zijn, wat hen onderscheidt, welke activiteiten ze hebben ontplooid en vooral, wat hun plannen en uitdagingen zijn. Het komende jaar gaat ChemieLink met dertien concrete actiepunten aan de slag. Tijdens de eerste ChemieLink-dag op 2 november in Oss, hebben de deelnemers de prioriteiten vastgesteld. Duidelijk is dat de wensen van mkb-bedrijven daarbij voorop zullen staan.

Download het jaarverslag ‘Together Stronger’


Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021