Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

ECP4 publiceert strategische onderzoeksagenda SRA

ECP4, het European Composites, Plastics and Polymer Processing Platform, is een samenwerkingsverband waarin Europese onderzoeksinstellingen en regionale kunststofclusters op het hoogste niveau samenwerken met verwerkers. Tijdens de K Messe 2016 heeft ECP4 de strategische onderzoeksagenda (SRA) gepresenteerd.

Met deze agenda willen de initiatiefnemers de voordelen van kunststof en composiet nog duidelijker voor het voetlicht brengen bij de Europese Unie. Het doel is dat er komende periode daardoor meer geld beschikbaar komt voor gezamenlijk onderzoek van bedrijven en researchcentra, zodat de kunststof- en composietindustrie ook in de toekomst haar voorsprong blijft behouden. In de SRA zijn de ontwikkelingen in de belangrijkste sectoren uitgewerkt: Automotive and Aerospace, Packaging, Electrical and Energy, Industrial Equipment, Medical, Construction, Agriculture and Renewable Energy. 

ECP4 brengt innovatiepartners bij elkaar om aan de slag te gaan met gezamenlijk onderzoek, die resulteren in industriële innovaties en nieuwe producten en business. Want innovatie en onderzoek is de manier om de Europese kunststof- en composietsector te ondersteunen bij het consolideren én verbeteren van hun concurrentiepositie in de mondiale economie. DPI Value Centre is in Nederland een van de aangesloten clusters.

Download het rapport ECP4 Analysis on research needs


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021