Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Eerste Biopolymer Engineers van Nederland afgestudeerd

Eind september mochten drie studenten van Stenden Hogeschool in Emmen hun getuigschrift in ontvangst nemen met daarbij het certificaat Biopolymer Engineer. Zij zijn de eerste studenten in Nederland die deze bijzondere titel mogen dragen.

Marjolein Venhuizen van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, Helmer Steenkamp en Marnix Meijer van de opleiding Chemie mochten dit certificaat in ontvangst nemen door de specialisatie waar zij de afgelopen twee jaar aan hebben gewerkt. Deze specialisatie houdt in dat zij met succes de minor Biopolymer Engineering (Duurzame Kunststoffen) hebben afgerond en een stage- en afstudeeropdracht hebben volbracht binnen het vakgebied van de duurzame kunststoffen. Dit is voor het eerst in Nederland dat studenten dit certificaat ontvangen. 

Lees het volledige nieuwsbericht  op de website:


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021