Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Veel meer studenten kiezen voor chemie opleidingen

Vergeleken met tien jaar geleden kiezen bijna twee keer zoveel studenten voor een chemie opleiding. Vooral op mbo4, hbo en universitair niveau maken steeds meer jongeren de keuze voor een chemie opleiding. Dit blijkt uit onderzoek van het bureau Dialogic, uitgevoerd in opdracht van de Topsector Chemie.

Onno de Vreede, Hoofd Vernieuwing en Human Capital bij de VNCI: “De chemische industrie is verheugd met deze duidelijke toename, maar we kunnen niet stil gaan staan. Het blijft ook in de komende jaren van belang om scholieren te stimuleren om te kiezen voor een chemie opleiding. Nog steeds is er een tekort aan mbo-afgestudeerden in de procestechniek en onderhoud. Ook de doorontwikkeling van chemici tijdens hun loopbaan vraagt aandacht. Ondanks een forse toename van het aantal goed opgeleide chemici blijven er veel vacatures voor vooral universitair geschoolde chemici. Voor de sector blijft het dus noodzakelijk om meer chemici op te leiden.”

Lees het volledige bericht: 


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021