Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

25% ondernemers ondervinden last van Brexit

Uit een rondgang van evofenedex onder bedrijven blijkt dat vrijwel alle bedrijven bezorgd zijn over de gevolgen van een uiteindelijke Brexit. Het overgrote deel van de bedrijven vreest complexere douaneprocedures (72%), meer administratieve rompslomp (50%), hogere invoerrechten (47%), vertragingen aan de grens (44%) of hogere vervoerskosten (30%).

Nieuwe handelsafspraken tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk moeten daarom zorgen voor vrije markttoegang, een gelijk speelveld, een eenvoudige douane zonder douaneheffingen, een efficiënte goederenstroom en gelijke producteisen. Circa 25%van de ondernemers ondervindt nu al hinder door de onzekerheid over de Brexit. Zo stellen Britse partners beslissingen of investeringen uit. Het Verenigd Koninkrijk is momenteel de derde handelspartner van Nederland, goed voor zo’n 300.000 banen.

Download het rapport ‘Brexit, belangrijke belangen’.

Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021