Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Omzet Nederlandse industrie in Q1 gestegen

Het CBS publiceerde onlangs de Kwartaalmonitor Industrie voor het eerste kwartaal van 2017. De omzet in de Nederlandse industrie steeg in het eerste kwartaal van 2017. Producenten behaalden 10,3% meer omzet dan in het eerste kwartaal van 2016. Binnen Nederland ging de omzet met 11% omhoog, buiten Nederland met 10 procent. Ook degemiddelde industriële dagproductie groeide, voor het zesde kwartaal op rij. Het producentenvertrouwen is het hoogst in negen jaar en industriële ondernemers verwachten een toename van de personeelssterkte. 

 Zowel in de aardolie-industrie als in de chemische industrie werd in het eerste kwartaal fors meer omzet geboekt. Binnen Nederland was de omzetgroet het sterkst. Ook de afzetprijzen gingen omhoog, met name in de aardolie-industrie. De rubber- en kunststofproductenindustrie eindigde het eerste kwartaal ook in de plus met vrijwel gelijkblijvende afzetprijzen.

Download voor alle bevindngen de Kwartaalmonitor Industrie

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021