Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Bedrijven gaan samenwerken met startups om innovatie aan te jagen

Om de innovatiekracht in Nederland te versterken gaan negentien grote Nederlandse ondernemingen intensiever samenwerken met startups. KPN-CFO Jan Kees de Jager roept meer bedrijven op dit voorbeeld te volgen. Hij is ambassadeur van het project COSTA, het samenwerkingsverband tussen corporates & startups, dat vandaag bij VNO-NCW, MKB-Nederland en Corporate Venturing Network is ondergebracht.

De vijftien aan het COSTA-project verbonden ondernemingen, plus vier andere bedrijven, zullen het komende jaar samen ruim 300 samenwerkingen met startups aangaan. Want "door samen te werken met startups kan innovatie sneller vormgeven worden en vertaald worden naar relevante producten en diensten voor consumenten en bedrijven. Die innovatiekracht vormt de basis voor economische groei en is belangrijk voor toekomstige werkgelegenheid en welvaart van Nederland", aldus COSTA-ambassadeur Jan Kees de Jager. "Wij nodigen alle Nederlandse bedrijven en organisaties uit de kennis en kunde binnen COSTA te gebruiken om verder te innoveren en Nederland vooruit te helpen."

Lees hier het volledige persbericht


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021