Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Jongerendebat over toekomst van petrochemie en kunststoffen

Op vrijdag 30 juni vindt de Nederlandse editie van European Youth Debating Competition (EYDC) plaats. EPCA (de European Petrochemical Association) en PlasticsEurope (Vereniging van plastic producenten) organiseren dit debat ter promotie van het STEM-onderwijs (Science, Technology, Engineering and Mathematics) in Europa.

EYDC onderschrijft het belang van wetenschap en duurzaamheid als de belangrijkste ingrediënten voor de toekomst van de petrochemische en kunststofindustrie. Behalve in Nederland, zijn er ook voorrondes in Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. In deze landen debatteren scholieren in de leeftijdsgroep van zestien tot negentien jaar over de toekomst van de petrochemie en kunststoffen binnen het thema: 'People, Planet, Profit in the Digital Age: with or without petro-chemistry and plastics?'. De drie winnaars mogen deelnemen aan de Europese finale op 1 oktober in Berlijn, tijdens de 51ste EPCA Annual Meeting.

Praktische informatie
Wanneer : vrijdag, 30 juni, 11:00 tot 16:30 uur
Waar : The Dylan, Keizersgracht 384, Amsterdam

Meer informatie: Petra Ronda, petra.ronda@plasticseurope.org of via +32 470 102 775 

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021