Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Kunststof instrumenten blazen muziekonderwijs nieuw leven in

Basisscholen zetten muziekonderwijs weer op de kaart. Onder meer met behulp van goedkopere en kindvriendelijke kunststof muziekinstrumenten is die positieve lijn ingezet. Voor scholen is het niet alleen financieel aantrekkelijker om dit soort instrumenten aan te schaffen, qua klank komt een kunststof muziekinstrument ook nog eens behoorlijk overeen met een instrument van koper. Dat meldt NOS.

De kunststof instrumenten zijn sterk en degelijk gebouwd. Ze zijn dus niet meteen kapot als er per ongeluk iets mee gebeurt. Uiteraard zal een muzikant duidelijk het verschil in geluid horen tussen een echt instrument en de kunststoffen exemplaren, maar voor kinderen is kunststof een mooie manier om kennis te maken met verschillende muziekinstrumenten. Dat zegt muziekdocent Patrick de Heus.

Lees het volledige bericht

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021