Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Highlights van een jaar Amsterdam Clean Water

De NRK maakt deel uit van het samenwerkingsconvenant Amsterdam Clean Water. Zeven organisaties zetten zich gezamenlijk in om de hoeveelheid drijfvuil in de Amsterdamse wateren te verminderen. Het convenant is onderdeel van het programma Amsterdam Schone Stad.

Voor 2018 hebben de partijen weer mooie projecten voor ogen. Er gaat gewerkt worden aan het vergroten van de externe zichtbaarheid en het voortzetten van veelbelovende activiteiten. Denk daarbij aan een vervolg op het schoonmaken van de stortsteen-oevers, mogelijkheden voor een winningsplatform en de verspreiding van onze promofilm. Daarnaast ondersteunen we de uitrol van drinkwatertappunten door Waternet met het aanbieden van drinkwaterflessen en gaan we verder met het schoonvissen van grachten op evenementen.

Download de nieuwsbrief met de highlights uit 2017 en kijk voor voor meer informatie op de website: 


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021