Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Windesheim organiseert bedrijvenmarkt Engineering. Meld u aan!

Op woensdag 3 oktober organiseren de opleidingen Elektrotechniek, Industrieel Product Ontwerpen, Technische Bedrijfskunde, Logistics Engineering en Werktuigbouwkunde de bedrijvenmarkt Engineering op Windesheim. Bedrijven uit de rubber- en kunststofindustrie worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bedrijvenmarkt. Het doel is om studenten kennis te laten maken met bedrijven uit de sector, waar ze mogelijk een stage- of afstudeeropdracht kunnen werven. Voor bedrijven is de markt een uitgelezen kans om kennis te maken met potentiële stagiairs en/of toekomstige medewerkers, maar ook om te netwerken met collega's uit het bedrijfsleven en docenten van de opleidingen.

De bedrijvenmarkt Engineering is een onderdeel van de Studieroutedag. Tijdens de Studieroutedag kunnen studenten zich oriënteren op onderwijs dat zij gaan volgen in het tweede semester van schooljaar 18/19 of verderop in hun studie. Er vinden verschillende activiteiten verspreid over de dag plaats, zoals een stageterugkomdag, voorlichting over stage/afstuderen en voorlichting over minoren. De bedrijvenmarkt is een onderdeel van het middagprogramma, voor studenten die op zoek zijn naar een stage- of afstudeeropdracht voor in november 2018 of februari 2019. De bedrijvenmarkt start om 14.00 uur en vindt plaats bij Windesheim, Campus 2-6, Zwolle, T-gebouw.
 
Deelname bedrijvenmarkt
De studenten zijn op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht. De organisatie verwacht van de deelnemende bedrijven dat zij dit kunnen aanbieden.
De standruimte bevat standaard één statafel. Bedrijven kunnen eigen materiaal meenemen. De maximale afmeting van de standruimte is 1,50 meter breed en 1,50 meter diep.

Kosten
Voor bedrijven die meewerken aan een minor, of gelieerd zijn aan het lectoraat Kunststoftechnologie, is deelname aan de bedrijvenmarkt gratis. Reageer snel, want uw bedrijf heeft hiermee voorrang op andere bedrijven.
Aan bedrijven die in schooljaar 17/18 een stagiair en/of afstudeerder van één van bovenstaande opleidingen in huis hebben gehad of krijgt in semester 1 van schooljaar 18/19, vragen wij een financiële vergoeding van 250 euro. Aan overige bedrijven vragen we een vergoeding van 500 euro.

Aanmelden en meer informatie
Bedrijven kunnen zich aanmelden voor de bedrijvenmarkt tot 28 september 2018 via deze link. U ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail.
Wilt u meer weten over studieroutedag of de bedrijvenmarkt? Stuur dan een e-mail naar evenemententechniek@windesheim.nl.

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021