Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Deeltijd Master Polymer Engineering - open avond 13 maart

Aan wie werkt in de kunststofindustrie worden steeds meer eisen gesteld. De masteropleiding Polymer Engineering van Hogeschool Windesheim en NHL Stenden speelt daarop in. Het is een tweejarige opleiding in deeltijd voor medewerkers in de kunststofindustrie.

Het ontwikkelen, verwerken en toepassen van kunststoffen staat centraal, op een hoogwaardige en duurzame manier. Uiteraard komen ook recycling en hergebruik aan de orde. De master bestaat uit drie onderdelen: Polymer Chemistry, Polymer Engineering en Polymer Design Engineering. Deze zijn nu ook als losse cursus te volgen. Met kennis van materialen en inzicht in productie- en ontwerpprocessen is een afgestudeerde Master of Polymer Engineering beter in staat om een ketenaanpak te realiseren.

Open avond 13 maart 2019
Denk jij erover om een studie naast je baan te starten? Tijdens de open avond van woensdag 13 maart helpt Windesheim je bij het vinden de juiste studie. De open avond vindt plaats van 18.30 - 21.00 uur op de Campus in Zwolle.

Experts in kunststoftechnologie
Onze industrie is hard op zoek naar de engineers en chemisch technologen die begrijpen hoe kunststoffen zich gedragen en een ketenaanpak kunnen realiseren in de circulaire economie. De toekomstbestendigheid van de rubber- en kunststofindustrie wordt ook bepaald door de kennis en expertise binnen onze industrie en organisaties te waarborgen. En mensen in deze sector zich te laten ontwikkelen tot experts in kunststoftechnologie.

Opleiding start september

Windesheim en NHL Stenden ontwikkelden de master in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen, Wageningen University & Research en Universiteit Twente. De praktijkgerichte master start september 2019 en is ontwikkeld voor technologen en engineers in bezit van een relevant hbo-diploma en een baan in de sector.


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2021