Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Oproep - beschermend materiaal reserveren voor ziekenhuizen

Vanuit de overheid is er een dringende oproep aan bedrijven om beschermend materiaal te reserveren. Daarmee kunnen ziekenhuizen worden bevoorraad in het geval van toenemende aantallen patiënten met het coronavirus.

Beschermende materialen buiten de zorg
Veel beschermend materiaal is nog elders in de zorg aanwezig (bv. apotheken, tandartsen, paramedische beroepen) maar ook buiten de zorg. Bijvoorbeeld:

  • groothandels
  • doe-het-zelf
  • industrie
  • chemie
  • bouw
  • schoonmaak
  • autospuiterijen etc.

Het verzoek is om deze materialen niet aan consumenten of bedrijven te verkopen. Maar onmiddellijk melding te maken aan uw branchevereniging. De NRK ontvangt meldingen graag via e-mailadres NRK.

Wat er nodig is
Voorraden en productie, en productie die snel opgestart kunnen worden zijn van belang. Concreet gaat het om de volgende soorten goederen:

  • ffp2 en ffp1 maskers zijn prioriteit 1
  • chirurgische maskers en brillen, schorten, handschoenen en desinfectanten

Als u contact opneemt met de NRK, dan zal u worden gevraagd om de naam van uw bedrijf en het soort goederen en/of productie(mogelijkheden) van de aangegeven lijst. Evenals de contactpersoon vanuit bedrijf + 06-nummer + emailadres.

De NRK kan u ook direct in contact stellen met de desbetreffende personen bij VNO-NCW en MKB-Nederland.

Het vervolg
Nadere precisering van de goederen vindt plaats via VNO-NCW en MKB-Nederland. Vanuit VNO-NCW en MKB-Nederland of vanuit VWS zal met de bedrijven nader worden gecommuniceerd over de feitelijke ter beschikking stelling van de goederen. 

Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2023