Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Kunststof beschermt zorgmedewerkers tegen coronavirus

Tijdens het Kamerdebat over de aanpak van het coronavirus is gisteravond (18 maart 2020) de vraag gesteld of in Nederland beschermmiddelen voor de zorg kunnen worden geproduceerd. Op dit moment kampt de zorg met een tekort aan mondkapjes en andere middelen.

NRK roept haar lidbedrijven op zich te melden als zij in staat zijn op korte termijn beschermingsmiddelen te maken. Denk hierbij aan brillen, plastic schorten, handschoenen en misschien zelfs wel mondkapjes. Is uw bedrijf hiertoe in staat, meldt u dan bij NRK of via het meldpunt.
Wij verzamelen de initiatieven en melden deze zo spoedig mogelijk bij het Ministerie van Volksgezondheid en het Ministerie van Economische Zaken.

Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2024